Наближават Светли и благословени празници и е време да помислим или отдадем на любимите ни хора заслужената почивка, или просто да помислим за себе си. До края на месец НОЕМВРИ Ви предлагаме „ Ваучери подарък за основно почистване”, който ще е валиден до месец МАЙ 2021 год. С предварителна уговорка за ден и час на тел. 0876564114.

Цените са:

квадратура 40-50 кв.м. 51-60 кв.м. 61-70 кв.м. 71-80 кв.м. 81-90 кв.м. 91-100 кв.м.
цена 70.00 лв. 90.00 лв. 110.00 лв. 140.00 лв. 160.00 лв. 190.00 лв.
цена с ваучер 10 % отстъпка 65.00 лв. 75.00 лв. 90.00 лв. 100.00 лв. 130.00 лв.

Услугата ни цялостно почистване на дома ви включва:

* Обезпрашаване
* Ръчно или машинно почистване на твърди и меки подови настилки
* Избърсване на парапети, дограма, врати и контакти
* Почистване на прах и паяжини
* Почистване на климатици, изпиране на филтри и обезпрашаване
* Обезпрашаване и полиране на мебели, бюра и техника
* Почистване на кухненска мивка
* Цялостно почистване на печка - външно
* Почистване на хладилник - външно
* Почистване на други домакински уреди
* Почистване на осветителни тела
* Почистване на керамичен плот и кухненски бокс - външно
* Почистване и освежаване на кошчета за смет
* Почистване и дезинфекциране на мивки, тоалетни чинии, вани
* Измиване и почистване на огледала
* Почистистване на фаянс или теракот
* Няма да забравим и почистването на фугите
* Почистване на дограми и прозорци
Добрич Клийн използва изцяло биологични препарати.

С ваучера получавате и 3 мл ет. масло doTERRA от изброените по избор:
 Tea Tree, LemongrassPurify, Clove, Siberian Fir

етерично масло приложение
Етерично масло от чаено дърво Най-популярно със своите пречистващи свойства. Може да се използва за почистване и пречистване на кожата и ноктите и за поддържане на здрав тен. При вътрешен прием , етеричното масло от чаено дърво, спомага за поддържане на по-добър имунитет. Използва се често при кожни раздразнения за успокояване на кожата. Дифузирането на чаено дърво ще помогне за пречистване и освежаване на въздуха.
Етерично масло от лимонена трева Притежава изчистващо и тонизиращо действие, поради което често се използва в козметични продукти. Разредете с базово масло и втрийте или напръскайте кожата преди да излезете навън Използвайте за овкусяване на основни и месни ястия
Бленд от етерични масла Purify Съчетава етерични масла от цитрусови плодове и бор, като оставя свеж аромат както във въздуха в арома дифузер, така и върху повърхности. Purify може бързо да замени неприятните миризми и ефективно да почисти дома.Съдържа етерични масла от лимон, лайм и бор, познати със своите почистващи свойства, заедно със сибирска и австрийска ела за освежаване на въздуха. Нотката на цитронела и кориандър придават на този бленд, именно този примамлив и уникален аромат. Има освежаващ аромат. Благоприятно за раздразнена кожа. Премахва неприятните миризми и изчиства въздуха.
Етерично масло от карамфил Ползите и употребите на карамфила датират от времената на древен Китай и Индия, както и други части на света. Етеричното масло от карамфил идва от неразтворените пъпки на цветчетата на вечно зеленото дърво. Пъпките на карамфила съдържат значително количество евгенол, активен химичен компонент, който дава на етеричното масло ободряващия му мирис и много от ползите. Поради своя вкус и способност да почиства и поддържа устната хигиена, през годините карамфилът се е използвал при приготвянето на дъвки, дентални и сладки продукти. Като подправка за готвене, карамфилът добавя пикантен вкус към всякакви ястия или десерти.
Етерично масло от сибирска ела Има повдигащият горски свеж аромат на иглолистни и е прекрасно етерично масло, което да поддържа дихателната система здрава. Етеричното масло от сибирска ела, улеснява затрудненото дишане, свързано със сезонни заболявания и полени. Достатъчно нежен е за употреба с деца.